Thursday, November 12, 2009

11 November 2009

aww, today tak pegi sekolah but today lepaking day. HA HA. Around 3.30 pm macam tu yamin sent msg cakap u datang dekat NZ. Okya then, datang lah kat sana. Sampai sna yamin dengan fandy. Aww, mmg tak ah fandy kot. Pastu lepak jap dgn dorang borak borak. Then, i have to go cos nak jumpa jahid pula dekat entrance pavi. Aku pun cakap kat dorang okaylah i have to go bye-bye pastu letak RM 2 kat atas meja fr bayar air limau ynag kau minum tuh.

Pastu izzat call you kata mana ? aku cakap, i dekat entrance. Oh okay then cari jahid dia takda pastu dia sent msg u datang kat GSC i ada kat GSC now. Oh okay fine then sent msg dekat izat you, i ada dekat GSC datang lah. Then, lepaking lah jap kat atas tu. Tiba jahid kata irah keluar hari ni dia kat rooftop aku pun call irah you kat mana ? I kat rooftop datanglah. Oh okay. But, jap lagi lah i nak tgk kawan i punya show.

After tgk izzat punya show jap, eh macam lah tgk sgt tgk masa warming up je kot. HA HA. Then, bla salam mak dia semua. Btw, sumpah mak dia best oh. Cool je. Aku bla pegi rooftop eh tgk tgk budak damon semua dkt sana. Even, yamin dengan fandy tadi pun. Jumpa irah kan biasalah hug-ibg hug-ing dulu aww, ily sayang.

Lepak sisha, main kad 21 aku kalah 2 kali and dua kali juga kena pam 5 kali. GRR. How could them do this to me. Fandy bukan nak tolong oh apa daa. Psst, act fandy main tipu tht time dia sorok kad thts why dia menang. But, i sayang dia kan dia kenyit mata suruh diam then diam je lah. Hm, tapi unfair lah !

After that, aku tertumpahakan air habis meja aduh. Sorry korang i destroy everything en ? Again, im so sorry. Pastu borak then salam then bla bdk damon je lah bla. Aku and ira stay. Pstu member ira name ebab datang lepak dgn dia pula pastu pegi KFC makan. Then pegi kitaro minum. lastly baru balik. Fuhh, penat bhaii. End of story


LOVE
;
Dya

No comments:

Post a Comment