Thursday, November 5, 2009

1234 I hate you =,=

Shafiz's

Photo ? bukan takda ada actually. Tapi nak upload macam ada probs kan so mcm malas. Wtf, weh aku nak bg tau kau pls lah aku nak tanya kau apa aku pernah buat dekat kau ? yang kau tiba nak benci or kutuk pasal aku pahal kau fikir kau bagus ? Weh, please doh aku tak kacau hidup kau kau takyah nak kacau hidup aku. Fine, i know you're gangster kat sekolah en, so macam aku takut lah. If kau serang aku pun apa salah aku. HA HA. Sikit pun takda goyang. Whteva lah weh, what's goes around comes around. Thts all about the -______-

truely
;
Dya


No comments:

Post a Comment