Thursday, November 5, 2009

Final Year Exam Art and KH

Wahh, today exam seni semua buat kelang kabut tak cukup masalah apa lah. Yang aku pula silap colour. So kena touch up padahal masa tinggal 20 min je that time. Suddenly cg Suhaily dtg aku ckp cg tak payah lah tgk *muka nak nangis :( yela masas dah tak cukup kot. Aku pun tak tau macam man dia boleh baik sgt then dia kata awk colour dalam biar saya touch up ni. Hm, bangga lah aku. student lain semua lintang pukang menyiapkan kerja masing masing. HA HA. Time, KH bapak boring kot. Sumpah entah kenpa tah. Whteva dah lah nak tiru tak boleh. Oppppps :p

Lots of love
; Dya

No comments:

Post a Comment