Friday, November 6, 2009

Final Year Exam Civic and Science

Fuh, today datang lambat ke sekolah. Sampai je sekolah telus berlari dgn sepantas kilat ke kelas 2 ES 1. Kelihatan, semua sedang khusyuk menjawab soalan svik yang diberikan. Pahal ayat baku ni ? Lain macam kan. HA HA. Continue, lepas amek kertas terus duduk buat. Tgk soalan bapak senang doh adik aku pun boleh jawab afteer 20 min pun dah siap tiba cg cina baru tu nama dia siapa tah dia decide suruh hantar kertas then boleh study science. Kitaorang pun agree then hantarlah kertas civic.

Budak kelas semua baca science yang mana cg Gayatri kata masuk. Yela nak score kan aku pun bacalah dgn Amirul, Iskandar, Fikri. Then, cg Asmahayu masuk semua duduk tempat masing masing get ready fr science paper 1. Hm, tgk tgk soalan keluar sebiji macam kat buku practical yang ktaorang study tadi mmg senang lah en. Hee. But, raja dengan fikri tanya aku around 10 soalan kot banyak akn. Tapi dya baikkan bagi je. Tak kesah lah kawan sendirikan malas nak berkira. *poyopoyo -.- Loceng rehat berbunyi RINGGG !!!

Rehat terus pergi kantin beli nasi lemak then pegi dekat meja tempat biasa ada Esha, Ety, Mas, Qila, Emy. Borak borak pasal life tah pebenda semua lah kan. Borak punya pasal time solat asar daa. Kitaorang boleh relax je makan mmg tak ah kena sound dengan cg Rodzaly. Apa awak duduk sini lagi tak solat ke ? Lintang pukang bla. Konon konon nak pegi solatlah en. Padahal ? -______- HA HA. Pegi toilrt mas perli idayu dia cakap idayu tu dah kurus la cantik ahh. Memang aku dgn esha bantai gelak kat situ jugalah. Yela muka serious padahal tengah memerli budak tu. HAHA. Jahat lah kau mas.

Science dua start, semua muka macam goyang. Dapat soalan, Hm, kacang je. Tapi ada juga lah dua tiga solan text fina and ila. Cos lupa tapi dua soalan je kot. Dya baik okay. Takda tiru tiru ni *muka ayu :) Pastu dah end of the paper kena hantar pastu merdeka. Yeah, no more exam after this :DD

BYEBYE
;
Dya

No comments:

Post a Comment