Wednesday, November 4, 2009

Final Year Exam Maths and Geo

Fuhh, kentang doh. Geografi and math paper one boleh tahan senang juga lah kan ?
But, when after recess paper two pula. Bapak susah bhaii. Seriously nak nangis time tgk soalan dia. Macam @#But, when after recess paper two pula. Bapak susah bhaii. Seriously nak nangis time tgk soalan dia. Macam @#$&^^ lah. Mana tak nya baru je pegang kertas dah menggigil kot. GRR. No wonder lah Cg Amir cakap kat budak RK exam math susah if dapat jawab mmg pandai lah. Hm, nothing more byebye
amp;^^ lah. Mana tak nya baru je pegang kertas dah menggigil kot. GRR. No wonder lah Cg Amir cakap kat budak RK exam math susah if dapat jawab mmg pandai lah. Hm, nothing more byebye

xoxo, Dya


No comments:

Post a Comment