Friday, November 6, 2009

He's wanna GF


Ezaidi oh ezaidi idk lah whts your problem ? nak kata tak handsome handsome. But, gf pun suruh orang yang carikan. HA HA. Desperate gila katanya. Tu lah kau milih sgt en skrg baru nak cari cari nasib baik ada aku baik je secara sukarela menjadi agen pencari jodoh haha. Kalau dekat cerita pisau cukur siapa nak kahwin jutawan ni pula siapa nak jadi gf ezaidi kan weh kan. Girls out there dont worry lah hari tu zaidi dah berazam nak ubah perangai kan eceycey. So, takyah takut nak ngorat dia. Ngorat je mintak number phne sekali. Dia mmg suka org menggoda dia. Ahha. Ayat aku tak boleh bla en. Hm, keylah chaww.

ezaidi myspace acount;
CLICK HERE

3 comments: