Sunday, November 8, 2009

Negeri Sembilan VS Kelantan 3-1

Oh yeah sebagai penyokong N9 saya amat berbangga dengan kejayaan mereka terutama my fav footballer Zaqwan, Aww. He's handsome man ! HA HA. Congralatulations.

Okay guys now cerita pasal mreka lawan tadi ye. Hm, macam mana eh, Jap err. HAA, camni yang aku ingat goal ketiga dijaringkan oleh HIM aww, My Zaqwan lah en ? Hee. Goal pertama dijaringkan oleh Shahrul Adan BETUL KE WEH NAMA DIA ? Hm, lantak ahh. But scnd goal tak pasti siapa. Tinggal lagi berapa minute end of game Kelantan dapat menjaringkan 1 Goal. And, dijaringkan oleh *Lupa. Yang tau ciri ciri orang tu botak and orang paling teror dalm team Kelantan. Yeah, good info :DD

Yang paling saya tidak puas hati adalah, kenapa penyokong Kelantan bersikap -________- membaling mercun, sehingga terkena ke ada jurukamera ? Baling botol ? Why. It just a game. won or lose is adat pertandingan biasa je lah en ? Lebih membimbangkan lagi kirakira beberapa kerusi juga terbakar. Hm, kenapa tak bakar stadium sekali kan ? Why, takut ? Aduh, profesional pleaseeeee

Pemain Kelantan pula bermain dgn agak kasar tadi sehingga menyebabkan. Pemain N9 Zaqwan terpaksa diusung keluar padang sebanyak 5 KALI. Banyak en ? Tulah pasal. Whtever it is congrats im very proud of you guys ? Korang main macam team yang teror gilalah. Again, congralatulations. You do a GREAT job. Keep it up.

Alhamdulillah :)


HIDAYAH

No comments:

Post a Comment