Monday, November 9, 2009

Outing with you


weh, kita ni nama je cousin kan ? Tapi jumpa bun finally. HA HA. yela at first aku malas nak keluar act then ayiep dah call kan so keluar kje lah lagipun dah lama tak jumpa kau rindu weh.

Anis kiraa and faiz. Sweet kan ? HA HA. Memang pun faiz tu diam je kan weh kan. Anis pula smile and cute gila lah she is my shorty baby. HA HA. Ily anyway :) Then Aiuns datang berseluar pendek terus pergi sisha dekat Arabic until 7 o'clock.

Then, gerak pavi. Balik tu jumpa mai,ira,jahid and other else lah ada yang tak kenal pastu hug hug. and bla zana discuss something pasal apa tah dekat mai. Hm, whtever.

Huh, balik tu terus online. Mama zana pick up dia dekat rumah aku. End of the story


dya

No comments:

Post a Comment