Monday, November 9, 2009

Result Exam Monday

Result exam ? Hm, mmg gilalah. Cemer-_____________- weh cemerlang habis en ? Hm, whteva. Tadi dapat result Sejarah, Bahasa Melayu and Science

Anyway, thnks much lah Cg Mariaty dah check balik kertas saya daripada B terus naik A kan ? Alhamdulillah.
Sejarah lagi 3 marks nak B. Aduh Science as always lah A. Hee. Alhamdulillah

Ni result yang aku dapat tadi :

Bahasa Melayu,
Kertas 1 ;26
Kertas 2 ;79
Total = 75 A

Sejarah ; 62
c

Science,
Paper 1 ;30
Paper 2 ;56
Total; 86
A


Thts All, fr today tu je yang aku dapat. Hm, tomorrow maybe dapat Geo and others lah. Btw, tak tau nak pergi sekolah ke tak esok. Bye



DYAA

7 comments:

  1. korg dpt soalan bocor ke ape? tak adil dohhhhhhhhhhh ;(

    ReplyDelete
  2. bukan kau kata cikgu gayaaaaatri tuh bg soalan ke haaa ? tak adil tak adil !

    ReplyDelete
  3. mana ada aku kata. aku kata cg Gayatri suruh baca practical book. Thats all

    ReplyDelete
  4. tapi dia ade bg tajuk2 yg tertentu kan? aih

    ReplyDelete
  5. Eh thambi if bagi tajuk doesn't mean kita orang dapt soalan bocor okay

    ReplyDelete
  6. tapi ramai ckp mcm tu. and aku sgt tak puas hatii,

    ReplyDelete