Monday, November 9, 2009

Sleepy

Ya Allah dah pukul berapa ni tak tido lagi ? Online je nak jadi apa ni ? *nasihat kepada diri sendiri.
Aduh, ngantuk tapi taknak tidur faham tak ? Faham. Yeah goood. Since twelve till now sampai ibu dah tegur dah im still onlining. Chatting lah update blog lah apa lah en. Actually nak cakap ni je. Im pity on Man Utd i didn't mean nak kutuk ke apa en but -__________- HA HA. You do a great job CHELSEA Glory Chelsea. Man Utd ? Nothing to say lah en HA HA. Bak kata baby innes TERRY mmg teror lah hitam tetapi manis HA HA. Aduh apa aku mengarut ni mamai jap. Hm, end of the story


GO CHELSEA :)

DYA

No comments:

Post a Comment