Sunday, December 27, 2009

Ngantuk Gilaaaaaaaaaaaa

Ya Allah today boleh dikatakan tak tido kot macam 0-0 je tau nak tido ada je orang kacau. GRR. Dah lah sejuk tahap dewa memang kelemaham ku lah kan. Eeeii, ntg to say ngantuk gila ni mata bengkak bhaii.


Thursday, December 10, 2009

Last day at Damansara -.-'


Finally aku balik ampang :) Should be happy or sad ? Hm, both. Err, i guess Goodbye Wan :) Cik Aisha Pakcik Mail And maid maid semua :D Dya, will missing you =,=

And this last photo menggedik kat rumah dorang HAHA ;





Sunday, December 6, 2009

Aimran

What the hell oh you ? You kata you sayang i ? But u dah ada galfie, minah tu nak campak mana ? Aduh please ah nak cakap nak tak nak cakap taknak. I've told you right ? Choose me or tht girl. Idm lah whts your desicion is up to you lah. You punya life aite. Futhermore yang decide nak kenal dengan i semua you okay. And not me. Please ah i sekrang tak suka wasting time tunggu orang macam -_______- Tak dapat apa pun bhaii. Better you make a decision now before you late -.-

DYA

Saturday, December 5, 2009

Outing

Today lepak, uncle hantar frm damansara to sultan ismail. Then amek train gerak hang tuah. Sampai hang tuah amek monorail pegi bukit bintang. Otw nak pegi pav shana call :) You kat mana ? Otw pav. Aku tanya YOU DEKAT MANA ? dia kata kat KFC. Oh okay sampai Pav turun escalator nampak Anne aku tak tegur cos mana lah tau en salah orang then aku text dia semua bg tau ciri ciri orang yang aku ingat Anne tu tiba je betul tu Anne :) Pastu sampai KFC aku call Shana. You i dah kat depan KFC ni better u datang sekarag. Dia pun datang dengan Sheera Damon. Then Fandy and Yamin datang :D Orang kuat CRUMPS tu. HAHA. Selipaaaaaaaa :p

Then, Yamin and Sheera pegi tgk Movie. New moon. Shana ada shoot dengan community dia -.- Aku pula pegi lepak dengan Damon :) Sorang je perempuan. AHAH. Ada irfan, naim, amir, imie, aliff, poji, ayiepsyah, rafael :)

Pastu lepak lepak jumpa Naquib snap photo jap then dia bla pegi rooftop. Oh oaky lah akua cakap later i datang. Padahal akau balik :p Bfore balik lepak depan coach nampak GAFRENZA. New community lah :) Then salam semua brother brother yang ada then berambus frm PAV. Gerak monorail turun hang tuah. Then amek star turun bandaraya. Sampai sogo uncle fetch dekat sana gerak balik. Bfore balik pegi pasar malam yang dekat sri gombak ;) Beli makanan semua then balik.

Balik rumah On pc then Onliningh lah :)

Finally, tak dapat jumpa Anne tak dapat jumpa Jahid myspacers yang nampak aku semua takut nak tegur cos takut aku tak kenal dorang -.- Apalah tegur je lah en ? END OF STORYYYYYYYYY

Byebye :)

;DYA

Damansara Damai -.-

Untuk sementara waktu aku ken aduduk kat sini rumah wan :) HA HA. Ayat macam bodoh en ? Aku tau. Hm, blur actually. Good night. Bye-bye
DYA