Saturday, December 5, 2009

Outing

Today lepak, uncle hantar frm damansara to sultan ismail. Then amek train gerak hang tuah. Sampai hang tuah amek monorail pegi bukit bintang. Otw nak pegi pav shana call :) You kat mana ? Otw pav. Aku tanya YOU DEKAT MANA ? dia kata kat KFC. Oh okay sampai Pav turun escalator nampak Anne aku tak tegur cos mana lah tau en salah orang then aku text dia semua bg tau ciri ciri orang yang aku ingat Anne tu tiba je betul tu Anne :) Pastu sampai KFC aku call Shana. You i dah kat depan KFC ni better u datang sekarag. Dia pun datang dengan Sheera Damon. Then Fandy and Yamin datang :D Orang kuat CRUMPS tu. HAHA. Selipaaaaaaaa :p

Then, Yamin and Sheera pegi tgk Movie. New moon. Shana ada shoot dengan community dia -.- Aku pula pegi lepak dengan Damon :) Sorang je perempuan. AHAH. Ada irfan, naim, amir, imie, aliff, poji, ayiepsyah, rafael :)

Pastu lepak lepak jumpa Naquib snap photo jap then dia bla pegi rooftop. Oh oaky lah akua cakap later i datang. Padahal akau balik :p Bfore balik lepak depan coach nampak GAFRENZA. New community lah :) Then salam semua brother brother yang ada then berambus frm PAV. Gerak monorail turun hang tuah. Then amek star turun bandaraya. Sampai sogo uncle fetch dekat sana gerak balik. Bfore balik pegi pasar malam yang dekat sri gombak ;) Beli makanan semua then balik.

Balik rumah On pc then Onliningh lah :)

Finally, tak dapat jumpa Anne tak dapat jumpa Jahid myspacers yang nampak aku semua takut nak tegur cos takut aku tak kenal dorang -.- Apalah tegur je lah en ? END OF STORYYYYYYYYY

Byebye :)

;DYA

No comments:

Post a Comment