Saturday, January 30, 2010

Over-nighttt -.-

Malas nak cerita banyak actually memang ngantuk gilaaaaaaaaaaa lah , bye :)

;
Hidayah

Change to Ozawa , Awww

ceh ceh nama baru dya tu kan kan dyyy Ozawa nanti nak upgrade miyabi pula - kata salah seorang myspacers tuuu :)

;Dya

Friday, January 15, 2010

Yeah Sri maya :)

Gila lah today ramai gilaaaaaaaaaaaa lepak sana jumpa kamila, akmal my caprica HAHA, Hafiz Captain, Naim, Irfan,Ajik and friends,kamila,maddy,fina,aniqand friends,Norny and friends,Ery and friends,kimie,rahimi,abang iya my classmate :DD Aiuns,ayiep,bobot :p Taj sape lagi tah. Gila gempak doh having fun lepak dengan dorang :)) Btw, Fina thanks buatkan hw iloveyou :) Hm, anyway i really really miss Illa :(

Fina i do love you :)

Oh today me, aisha and ety balik sekolah terus lepak seri maya :) My uncle fetch kat sekolah then hantar kat rumah ety changing cloth semua then bla. Dampai seri maya tunggu Aniq macam bangang GRRR. Geram tau (!) Around 4 i guess dia datang dengan fina semua :D Fina berbaju sekolah then jerit dari bawah i nak balik rumah dulu tukar baju Hm, just go then lah rindu dia kot btw. Lama gila tak jumpa :( Its okay lah after half an hour macam tu fina datang dia bagi necklace souvenire *betul ke eja ? HAHA Kesah pula kan ;p Hm, thanks baby i love you. Necklace tu ada loket dolphin gila comel doh pandai fina beli Awwwwwwwww, again thanks much lah ilysm bestfriends :) Kita lepak lepak then gosip-ing pasal ********* HAHA. Tah sapa tah kan around 6.30 dorang balik :( Bye-bye. Me aisah and ety pun ingat nak balik pastu lalu depan sayyad nampak irfan, naim and ajik. Rindu sial dengan dorang lepak lah kejap pstu tabung sisha dorang jatuh Opps sorry kesian ajik kena betulkan sisha tu balik. Naim dengan Irfan as usual lah pau rokok orang GRR. Takpa lepastu dya tapau balik kan kan ? HHA. Eh, tiba my phone was ringing then guess what my uncle call cakap dah sampai nak pickup . Pastu Bye bye lah Naim , Ajik and Irfan :DD

;DYA

Wednesday, January 6, 2010

Third dayyyyyyyyyyyyyyy

Yeah today sekolah macam biasa, ada morning assembly cg tu merapu apa tah kat depan yang aku kat belakang nfgantuk mendengarnya. Hha shitttttttttt (!) Forget it lah kan ? New student ramai ohh tak lah ramai sgt tapi boleh lah semua kteorang knl and semua yang pindah balik tu busak yang sulu time form one sekolah pandan jaya :) Kenapa dorang pindah balik ohh ? Err, lantak ahh kan, Its none of my bisnes so dyaa jangan sibuk okayyyyyyy.

HHa, tadi time tch sri belajar English lah kan ? Best lah juga dia suruh buat essay abt Who is your idol ? Oh semua orang buat family lah apa lah yang buat famous perdonalities taklah banyak mana . Hm, aku pu mula mula dengan bangganya tulis semua isi pasal ibu aku kira nak amik dia jadi idol lah.. Then Mcm boring semua nak buat ibu takda orang lain ke ? Oh okayy, FINE aku liquid semua tukar my idol is ROBERT PATTINSON awwwwwwwwww. Hha. Poyo kan ? Peduli apa aku essay aku kan ? Suka hati lah :p

Class sejarah cg zaleha ; Yang ni lagi best cg masuk masuk tanya siapa tak bawa buku text diri aku pun diri lah padahal aku bukan tak bawa tak amek lagi :p Bukan apa malas doh HAHA. Then, cg suruh datang depan cg cakap first hukuman untuk awk ketuk ketampi 10 kali shitt man. Fuhh, nasib baik tak jadi dia tarik balik ayat dia suruh duduk tempat balik buat visi&misi kat buku latihan and graf target. Siap baru boleh duduk. Hha, Hm, lepastu dia bg latihan siapa tak siap tak boleh balik. Gila lafh cg tu dia baik funny sporting semua lah but hw on time GILA doh Grrrrrrrrrr. Padan muka raimie cg asyik attack dia je harini siapa suruh bising sgt kan ? Hha.

Thts all lah weh, already tiredddddddddddddd Byebye

Faithfully
;Dyaaaa

A form three student

Finally morning session juga weh :) Oh yeah dapat jumpa senior senior yang best gila semua balik sekolah boleh lepak sama kan ? Tak macakm dulu jumpa dorang time balik then mesti cakap BYE sbb nak masuk class. Hha, but tu dulu lah ! Sekarang dah lainkan. First day ? Bolehlah yang pasti mengantuk and time balik paling best :p

Happy New Year :)

Yeah i know ramai kelua kan malam new year ni ? Hm, if can aku pun nak keluar :( But unfortunately ibu tak bagi plus kaki sakit bukan main pnt aku gayut dengan sheera plan psal new year at the last tak boleh keluar :( Its okaylah then lagipun malam Jumaat kan ? Malas nak enjoy enjoy sangat HHha. Well, dah lama tak update blog kan ? Once again, Happy New year :)