Friday, January 15, 2010

Fina i do love you :)

Oh today me, aisha and ety balik sekolah terus lepak seri maya :) My uncle fetch kat sekolah then hantar kat rumah ety changing cloth semua then bla. Dampai seri maya tunggu Aniq macam bangang GRRR. Geram tau (!) Around 4 i guess dia datang dengan fina semua :D Fina berbaju sekolah then jerit dari bawah i nak balik rumah dulu tukar baju Hm, just go then lah rindu dia kot btw. Lama gila tak jumpa :( Its okay lah after half an hour macam tu fina datang dia bagi necklace souvenire *betul ke eja ? HAHA Kesah pula kan ;p Hm, thanks baby i love you. Necklace tu ada loket dolphin gila comel doh pandai fina beli Awwwwwwwww, again thanks much lah ilysm bestfriends :) Kita lepak lepak then gosip-ing pasal ********* HAHA. Tah sapa tah kan around 6.30 dorang balik :( Bye-bye. Me aisah and ety pun ingat nak balik pastu lalu depan sayyad nampak irfan, naim and ajik. Rindu sial dengan dorang lepak lah kejap pstu tabung sisha dorang jatuh Opps sorry kesian ajik kena betulkan sisha tu balik. Naim dengan Irfan as usual lah pau rokok orang GRR. Takpa lepastu dya tapau balik kan kan ? HHA. Eh, tiba my phone was ringing then guess what my uncle call cakap dah sampai nak pickup . Pastu Bye bye lah Naim , Ajik and Irfan :DD

;DYA

No comments:

Post a Comment