Wednesday, January 6, 2010

Third dayyyyyyyyyyyyyyy

Yeah today sekolah macam biasa, ada morning assembly cg tu merapu apa tah kat depan yang aku kat belakang nfgantuk mendengarnya. Hha shitttttttttt (!) Forget it lah kan ? New student ramai ohh tak lah ramai sgt tapi boleh lah semua kteorang knl and semua yang pindah balik tu busak yang sulu time form one sekolah pandan jaya :) Kenapa dorang pindah balik ohh ? Err, lantak ahh kan, Its none of my bisnes so dyaa jangan sibuk okayyyyyyy.

HHa, tadi time tch sri belajar English lah kan ? Best lah juga dia suruh buat essay abt Who is your idol ? Oh semua orang buat family lah apa lah yang buat famous perdonalities taklah banyak mana . Hm, aku pu mula mula dengan bangganya tulis semua isi pasal ibu aku kira nak amik dia jadi idol lah.. Then Mcm boring semua nak buat ibu takda orang lain ke ? Oh okayy, FINE aku liquid semua tukar my idol is ROBERT PATTINSON awwwwwwwwww. Hha. Poyo kan ? Peduli apa aku essay aku kan ? Suka hati lah :p

Class sejarah cg zaleha ; Yang ni lagi best cg masuk masuk tanya siapa tak bawa buku text diri aku pun diri lah padahal aku bukan tak bawa tak amek lagi :p Bukan apa malas doh HAHA. Then, cg suruh datang depan cg cakap first hukuman untuk awk ketuk ketampi 10 kali shitt man. Fuhh, nasib baik tak jadi dia tarik balik ayat dia suruh duduk tempat balik buat visi&misi kat buku latihan and graf target. Siap baru boleh duduk. Hha, Hm, lepastu dia bg latihan siapa tak siap tak boleh balik. Gila lafh cg tu dia baik funny sporting semua lah but hw on time GILA doh Grrrrrrrrrr. Padan muka raimie cg asyik attack dia je harini siapa suruh bising sgt kan ? Hha.

Thts all lah weh, already tiredddddddddddddd Byebye

Faithfully
;Dyaaaa

No comments:

Post a Comment