Monday, March 1, 2010

Fuck offf -.-

Tiba je eira bg msg mcm ni haa ;

Weyy apa cerita ni dayah kau cakap apa dengan naziera ? Aku tak suka lah orang nak petik petik nama aku ni .

Hm, nak reply aku takda credit , a few minutes later ; Dia hantar msg lagi :

Sekali kau tak petik nama akutak boleh ke ? Kau nak gaduh dengan dia kau gaduh jela sorang sorang tak payah nak babit babit kan aku. Kau nak cari gaduh dengan aku juga ke ? Aku tak berminatlah nak gaduh gaduh ni. Macam budak budak la. Kau ada apa apa masalh ke dengan aku ? Kira okay lah aku tak maki kau macam naziera maki kau. Aku ok dengan kau tak boleh ke kau ok gak dengan aku. Aku dengan kau kenal dari kecik kan bukannya baru kenal ..

Eh, asal dia ni bapak merapu doh apa naziera dah cakap kat dia ? Then aku reply guna numb mak aku ;

Sumpah duhh, aku tak cakap apa apa pun kat Naziera contact dia pun tak . Sorry, aku takda credit ni wehh. Btw, bukan nak kata apa lah kan dia add aku kat myspace pun aku tak approve. Haih -,-

Pastu dia reply ni ;

Naziera call aku tadi, dia tanya dekat aku apa yang aku tak puas hati dengan dia. Dia cakap kau dah bgtahu dia apa yang aku cakap dekat kau kat myspace. Apa kau ni tak boleh ke tak bgtahu dia. Dari dulu lagi kan, kau bgtahu je apa yang aku kutuk pasal Naziera.

Aku pun reply ;

Demi Allah, contact dengan dia pun aku takda apa tah lagi nak bgtahu semua tuu. Grr, apa yang dia tak puas hati dengan aku lagi huh ? -.-

Eira pun reply balik ;

Apa yang dia bgtahu kat aku semua betul dia bukak comment kau dia baca apa yang aku taip . Pastu dia cakap kau cakp dengan dia yang aku && Kkak kakak aku memang benci gila dekat dia. Bila masa aku cakap macam tuu.

Fucker, bapak stalker siall minah tu. Tiba tiba nak buat cerita then petik nama aku. Fuck Off ! Ni dah lebih kuttt (!)
Reply balik ;

Sumpah ni dah lebih takpa takpa nanti aku call dia. Sumpah weh aku langsung takda cakap macam tu kat dia. Grr . Sumpah lebih bhaii (!)

Eira pun reply lagi ;

Takda lah aku baik dengan kau kan, tak boleh ke kau baik dengan aku . Hmm

Sumpah eira aku tak cakap pun semua tuu, haih. Then tak reply pun until now takda credit duhh . Grr . Naziera apa lagi ni ? Aku tak faham duhhh (!!!!!!!!!!!!!!!)

No comments:

Post a Comment