Friday, February 26, 2010

Lela ♥

Lela; Weh, kau keluar sekarang teman aku pergi kedai
Me; Okay okay

Sampai kedai lela amek air kotak laici then dia kata kat pekerja abang N tu weh hutang kau tulis nama Aini. Budak tu pun cakap lah 'Sorry aku tak bisa" Lela cakap kau asal lak ni ? Abang N bagi je. Kau jangan sampai aku hentak. Pantang aku doh orang macam ni *pailang tuu. Then, dia call mak dia suruh campak duit . Pastu dia bayar lah en ? Bengang betul aku dengan dia dayah kau pergi bayar sekarang kau tahu aku macam mana en ? Jangan sampai aku maki dengan dia lagi pasni . Hha GADUH BHAII

No comments:

Post a Comment