Sunday, March 28, 2010

Am i look like her ?

Err, im NOT (!)

Aww, the one that i love wanna send me home and i feel like im so happy :) Eventhough you ngantuk apa semua you still nak hantar i balik . Thanks much lah, U keep accompany me to do my sejarah folio at mamak around 6 o'clock in the morning. How sweet are you lah kan ? Its really hard to describe im really get into you right now.

You kiss me, then tell me that im a good kisser i feel shy because you;re wrong :( Im not actually. Yeah nvm thanks fr your compliment. The most important thing you always mention that i was pretty than others && i have my own natural beauty . Baby, i dont know how to describe you . But, yeah right you're little bit sweet talker. But, i think im wrong because i know you susah nak puji orang. So thanks fr the pujian. Im really appreciate it. Tomorrow i'll be there in yr football tournament :) Cant wait to see you again, because when im with you i fell like P.Diddy hha. I dont think so. Btw, im sorry fr what i've done i tahu you're very dissappointed because of what i've done kan. Im sorry

Once again, i really fall in love with you eventhough i know you're her bf and i already have a bf -.-


Its true
;Dya

Friday, March 26, 2010

Unbelievable



Guess what ? My boyfriend doesnt call me fr the whole day

Thursday, March 25, 2010

Geography is Fun

Hha, tiba tiba je en, bapak pelik sial. Gila best cikgu Intan ajar geo sekarang semua mesti jadi gila gila. Haziq tuu takpa yah nak kata lah en ? Hhha. Awww, Geography is fun and i do hate mathematics only because cikgu tuu ** Goodness, sleepy habis duhh dia ajar sorry to say lah cikgu . I just state in facts :-)

First test Punya result

Kau sebok je nak tahu kn, eee sorry tak kan bgtahu lah. Cewahh main main jee tengoklah aku rajin aku bgtahu okayyy

Friday, March 19, 2010

Good Night Darling :)

Sedang leka berbual ; dyaaaaaaa, jom tidur :)

Me; Oh okay Jom

Him; Good Night :)

Me; Night

Him; Take Care :)

Me; You too

Him; Byeee

Me; Bye

Him; Assalamualaikum

Me Waalaikumusslam :)




I MISS YOU SO MUCH MUHD HAFIZ HASLIZAN ♥ ♥

Tuesday, March 9, 2010

English && Sejarah

English paper 1, bangga dah ni tau dapat paper semangat lah nak buat. Tengok tengok soalan takda. Then kena pegi depan tukar kertas. Grr MAlASNYAAAAAAAAAAAA (!) Tapi nak buat macam mana ? Pergi je lah.

English paper 2 ; Perghh, nak katakan terornya kan dya boleh buat dua kali satu hantar satu lagi simpan. Cehh, bangga lah konon. Hmm, mestilah :pp

Sejarah; PECAH KEPALA SIKIT , BYE *Pissed off

Pjk && Bahasa Melayu

Omg, kenapa ni ? Pening gila kepala tadi time buat bm tak boleh fikir, Sumaph duhh ayat macam budak sekolah rendah. Grr lantak ahh nak buat macam mana kan ? Dah hantar dah pun. Tawakal je lah labuuu :(

Pjk, haa. Lagi best kan ? Kita main hentam hha. Cehh, kata pailang. Penat nak cerita dah gtg then byebye : ))


Dya

Sunday, March 7, 2010

Futsal Tournament (:

Duhh, memang malas doh nak gerak Amapng Sport Planet . Hm, baik online je kan ?

Aku tanya hafidz;

Me; You tak pegi sport planet ? Support Danish ?
Hafidz; I ingat nak pegi tapi petang sikit lah habis kerja
Me; Oh okay, habis kerja what time ?
Hafidz;4 u tunggu dekat lrt Ampang nanti arnd 430 i sampai
Me; You nak pergi dengan i ke ?
Hafidz; Ye lah tak boleh ke ?
Me; Boleh , anything fr you lah :)
Hafidz; Hha, thanks :)

Hm, baru pukul berapa ? LAMBAT LAGI PUKUL 4. Then onl;ine lah tiba hafidz cakap ni

Hafidz; You maybe i tak pegi lah duk rumah je kot nak tidur penatt
Me; Oh its okay then BYE

Asl tak cakap awalawal duhh kalau tak boleh aku pergi awal sikit tadi, grr nvm lah. Aku offline mandi mandi terus amek cab sampai sana tengok tengok damon-ians nak balik. Eh, awalnya dorang balik ingat kan futsal dah habis. Hm, tak sempat nak tengok :( Then aku try masuk jalan jalan jumpa deen,alip sape tah lagi kan lupa. Patu jalan lagi jumpa irfan,naim,aman,bie,kimie,esha,ekin,twinkle ;)

Twinkle, ekin esha semua tu nak gerak seri maya . Dorang ajak aku but sorry im not intrested. Sorry lah bosan dah lepak sana -.- Masuk masuk ada orang panggil DYA tengok tengok fie danish salam then bla :) Pusing tepi ada ray && apek lcs tengah berasap .hha

Masuk dalam cari geovani tak jumpa rupanya mereka dah balik. Ramai gila duhh jumpa kat sana, apek, yus,ryz,hazein,adib,akmal,beby,atien,fawa,moy,hafiz captain, razman. Tak terkira.

Jalan jalan nampak aidil, aww dia boleh hug aku dengan peluh nya. Eeii seboleh boleh kan sayang ? Sabar je nasib baik lah sayang kalau tak i tumbuk muka you tahu tak.

Pusing belakang jumpa ady salam mintak rokok blah. Hha. BAPAK TAK BOLEH BLA. Aku tgk match lcs vs captain bapak lawak rayy boleh tunjuk gaya pula kat dalam court tuu apalah you ni rayy. Hha. But, paling best captain A vs bv3. Bak kata dorang bapak khusyuk duhh dya tengok. well ada aidil kan, cehh :p

Pastu balik tuu lepak kat entrance sport planet dengan AIDIL, AWW. Thn dia nak balik dah salam hugging bugging semua then dia blah :( Hm, macam hari lain tak jumpa kan ? Patu aku dengan lacosa-ians pun gerak makan kat mamak. Hha, bapak lawak duhh aku duduk satu meja dengan rayy jap lagi rayy kata okay tak our first date ? Hha. Saving je kan kat mamak :p Hha. Kelakar je dia. Dahlah, air tiru aku. Grr

Bapak boring taktahu pergi mana then ryz ajak lepak ampang point mula mula nak main bowling then semua KERING. haha. Apalah ryz invite main bowling wrong timing. Nvm next time pun ada kan ryz ? Hha. Pastu dorang boleh ajak karoeke-ing bapak lawak lah sial Btw, thanks fathir ajar dya main pool :') hm, rayy balik sebab penat bye raizuan :)

Malam tuu, lepas hantar kawna kawan rayy dengan aku pegi pav. Tadi hantar ryz kat pav sekarang lepak pula. Mak aii bapak kosong sial pav jumpa pert,yamin && ani pert new girlfie. Haih, kau ni pert ada je awek kau kan ? Hm, boringg gilaaaaaaaaaaaaa (!)

Then aku cakap kat fathir pergi Andalus nak ? Oh okay. Pergilah sana sampai sana jumpa ezaidi,adzri,faizal pastu macam soulmate baru zaidi. Ceh taktahu lah aku sapa dia siap pakai baju sama lagi tau :p Sweet tuu :) Omg today bday pejal then wish pastu dorang dah bayar dorang blah kteorang amek meja korang. Ezaidi kata kirim salam kat kawan kawan kau ;) Oh okayyy. Baiknyaa ezaidi :D SI ADZRI PULA BOLEH PEGANG KETIAK AKU. EEII GELI TAHU (!)

Balik Andalus, sleep over kat rumah me neighbour Nana :) Haha. TAK BOLEH TIDUR DUHH. Thats all fr todayy


Dyaa

First test

away away away away away away away away

Wednesday, March 3, 2010

Deeper Conversation : )


Is your favourite colour blue?
Do you always tell the truth?
Do you believe in outerspace?
And im learning you

Is your skin as tanned as mine?
Does your hair flow sideways?
Did someone took a portion of your heart?
And im learning you

And if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I'd love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me

I let my guard down for you
And in time you will too

if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I'd love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me

if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I'd love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me

4x
Deeper Conversation
let me


Cellphone Hilang ; (

Omg, where is my phone ? Tinggal kat toilet kot *that time dekat galaxy Ampang. Oh nahh its okayy pegi lah toilet tengok tengok takda ? Grr, mana ni. Aduhhhhhhhhhhh (!) Hm, then my friends tanya nak pergi mana weh ? Upstairs . Hm, what fr ? Aku nak cari phone dekat atas lah. Jap tauu.

Dia panggil but aku buat dont know je, jap laa nak cari phone ni. Haih. Dayah aku kata takda kat ats sbb tadi kau ingat tak aku suruh kau amek phone kau kat tepi sink ? Hm, aah lah. Then mana phone aku weh ? Mesti ada orang amek ni.Kau ingat tak sape last masuk ? Ohh kawan adik aku tu lah kan ? Budak tu last and the only one ynag masuk lepas kita . Mana di a? Tah kau tahu rumah dia ? Tahu tahu. Okay lets go then :)

Sampai kat rumah budak tuu Kakak dia pula keluar. Eh, kau nak apa weh tiba je dtg rumah aku. Hm, zura dik kau dah balik ? Belum dia ikut kakak aku pergi Galaxy . Asl ? Tak, phone aku hilang. Oh tehn, adik kau yang last masuk toilet tuu. Ohh, dia belum balik lha dia balik nanti aku tanya dia okayy. Oh okayy. Bye : (

Hm, qila macam mana ni ? Phone aku yang buruk tu pun dorang nak curi apa daa -,- Weh, pinjam phone jap. What fr ? Call Ilhami haha. Oh okayy.

Me; B, phone i hilang tau
Him; Ya ALLAH,mcm mana boleh hilang ? You kat mana ni sayang
Me; tah tadi kat toilet MBO. Oh, i dekat salon
Him; Oh okay, hbs skarang macam mana ?
Me; Macm tu lah eh u i gtg
Himl Oh okay bye tc ily :)
Me; lyt :ppp


Hmmm, Grrr mana phone aku duhh. Eventhough dia antik aku sayng kot : (

Tuesday, March 2, 2010

Kau blah boleh kimak ?

Sumpah aku cakap kat kau aku benci benci benci benci benci benci benci kau duhh weh (!) Kau kwn dengan orang semua ada kepentingan kan ? Apa jenis kawan kau ni. Tikam belakang duhh. Sumpahh menyesal gila kenal kauu. GO DIE BITCH (!)

Boyfiee , aww

Ilhami -

I said that i love you, and I always love you more than you know baby. My only monly dya. :) Ily

aww, iloveyoumore sayangg : ))

I give you what you want


Hafiz, you tahu kan i sayang you ? You tahu juga kan sekarang my love towards you dah tak macam dulu. You tahu sebab apa ? Semua pasal apa yang u buat time Valentine's day tuu. Sumpah i tak sangka kut u boleh tengking i : (( Seumur hidup i kenal you tak penah lagi u tinggi suara dengan i tau eventhough u marah dengan i. But, pasal betina **** sanggup u kan ? Dia tu macam someone yang gila penting in your life kan ? && I ni apa ? You lupa ke kita kenal bila ?

Semalam, minggu lepas bulan lepas ? Tak Hafiz
almost 2 and half years dah kita kenal. Daripada gaduh sampai baik balik. Daripada tak contact sampai contact ? You lupa (!) I tak lupa janji i Hafiz, i tak lupa ! I janji yang i takkan pernah couple dengan mana mana lelaki after this. But, now i dah couple kan ? You nak tahu ni semua sebab apa ? Ask yourself lahh. You yang nak i buat semua ni sebenarnya.

Im sorry, haritu i didn't answr your call aite ? I bukan taknak jawab . I nak angkat butttt i takut nanti bila i otp dengan you i sakit hati. I nak lupakan you bukannya nak sayang sayang you lagi. Furthermore, kita kawan kan sekarang i taknak lah i ssyang you macam dulu lagi. And im so sorry sebab dah mungkir janji. Sumpah you i memang teragak agak nak accept dia. But, apa yang u buat dekat i buatkan i terima dia . As long i sayangkan dia && dia pun sayangkan i. I think tak salah kan ? Hmm, even i menangis sebab tak dapat tunaikan janji i. But its okay, idontmind ni baru permulaan. I nak you tahu yang I WONT REPEAT MY SAME MISTAKE :')

Btw, imissyou imissyou imissyou HAFIZ : (( Once again, im sorry

xoxo, Dya

Monday, March 1, 2010

Fuck offf -.-

Tiba je eira bg msg mcm ni haa ;

Weyy apa cerita ni dayah kau cakap apa dengan naziera ? Aku tak suka lah orang nak petik petik nama aku ni .

Hm, nak reply aku takda credit , a few minutes later ; Dia hantar msg lagi :

Sekali kau tak petik nama akutak boleh ke ? Kau nak gaduh dengan dia kau gaduh jela sorang sorang tak payah nak babit babit kan aku. Kau nak cari gaduh dengan aku juga ke ? Aku tak berminatlah nak gaduh gaduh ni. Macam budak budak la. Kau ada apa apa masalh ke dengan aku ? Kira okay lah aku tak maki kau macam naziera maki kau. Aku ok dengan kau tak boleh ke kau ok gak dengan aku. Aku dengan kau kenal dari kecik kan bukannya baru kenal ..

Eh, asal dia ni bapak merapu doh apa naziera dah cakap kat dia ? Then aku reply guna numb mak aku ;

Sumpah duhh, aku tak cakap apa apa pun kat Naziera contact dia pun tak . Sorry, aku takda credit ni wehh. Btw, bukan nak kata apa lah kan dia add aku kat myspace pun aku tak approve. Haih -,-

Pastu dia reply ni ;

Naziera call aku tadi, dia tanya dekat aku apa yang aku tak puas hati dengan dia. Dia cakap kau dah bgtahu dia apa yang aku cakap dekat kau kat myspace. Apa kau ni tak boleh ke tak bgtahu dia. Dari dulu lagi kan, kau bgtahu je apa yang aku kutuk pasal Naziera.

Aku pun reply ;

Demi Allah, contact dengan dia pun aku takda apa tah lagi nak bgtahu semua tuu. Grr, apa yang dia tak puas hati dengan aku lagi huh ? -.-

Eira pun reply balik ;

Apa yang dia bgtahu kat aku semua betul dia bukak comment kau dia baca apa yang aku taip . Pastu dia cakap kau cakp dengan dia yang aku && Kkak kakak aku memang benci gila dekat dia. Bila masa aku cakap macam tuu.

Fucker, bapak stalker siall minah tu. Tiba tiba nak buat cerita then petik nama aku. Fuck Off ! Ni dah lebih kuttt (!)
Reply balik ;

Sumpah ni dah lebih takpa takpa nanti aku call dia. Sumpah weh aku langsung takda cakap macam tu kat dia. Grr . Sumpah lebih bhaii (!)

Eira pun reply lagi ;

Takda lah aku baik dengan kau kan, tak boleh ke kau baik dengan aku . Hmm

Sumpah eira aku tak cakap pun semua tuu, haih. Then tak reply pun until now takda credit duhh . Grr . Naziera apa lagi ni ? Aku tak faham duhhh (!!!!!!!!!!!!!!!)