Wednesday, March 3, 2010

Cellphone Hilang ; (

Omg, where is my phone ? Tinggal kat toilet kot *that time dekat galaxy Ampang. Oh nahh its okayy pegi lah toilet tengok tengok takda ? Grr, mana ni. Aduhhhhhhhhhhh (!) Hm, then my friends tanya nak pergi mana weh ? Upstairs . Hm, what fr ? Aku nak cari phone dekat atas lah. Jap tauu.

Dia panggil but aku buat dont know je, jap laa nak cari phone ni. Haih. Dayah aku kata takda kat ats sbb tadi kau ingat tak aku suruh kau amek phone kau kat tepi sink ? Hm, aah lah. Then mana phone aku weh ? Mesti ada orang amek ni.Kau ingat tak sape last masuk ? Ohh kawan adik aku tu lah kan ? Budak tu last and the only one ynag masuk lepas kita . Mana di a? Tah kau tahu rumah dia ? Tahu tahu. Okay lets go then :)

Sampai kat rumah budak tuu Kakak dia pula keluar. Eh, kau nak apa weh tiba je dtg rumah aku. Hm, zura dik kau dah balik ? Belum dia ikut kakak aku pergi Galaxy . Asl ? Tak, phone aku hilang. Oh tehn, adik kau yang last masuk toilet tuu. Ohh, dia belum balik lha dia balik nanti aku tanya dia okayy. Oh okayy. Bye : (

Hm, qila macam mana ni ? Phone aku yang buruk tu pun dorang nak curi apa daa -,- Weh, pinjam phone jap. What fr ? Call Ilhami haha. Oh okayy.

Me; B, phone i hilang tau
Him; Ya ALLAH,mcm mana boleh hilang ? You kat mana ni sayang
Me; tah tadi kat toilet MBO. Oh, i dekat salon
Him; Oh okay, hbs skarang macam mana ?
Me; Macm tu lah eh u i gtg
Himl Oh okay bye tc ily :)
Me; lyt :ppp


Hmmm, Grrr mana phone aku duhh. Eventhough dia antik aku sayng kot : (

No comments:

Post a Comment