Tuesday, March 2, 2010

I give you what you want


Hafiz, you tahu kan i sayang you ? You tahu juga kan sekarang my love towards you dah tak macam dulu. You tahu sebab apa ? Semua pasal apa yang u buat time Valentine's day tuu. Sumpah i tak sangka kut u boleh tengking i : (( Seumur hidup i kenal you tak penah lagi u tinggi suara dengan i tau eventhough u marah dengan i. But, pasal betina **** sanggup u kan ? Dia tu macam someone yang gila penting in your life kan ? && I ni apa ? You lupa ke kita kenal bila ?

Semalam, minggu lepas bulan lepas ? Tak Hafiz
almost 2 and half years dah kita kenal. Daripada gaduh sampai baik balik. Daripada tak contact sampai contact ? You lupa (!) I tak lupa janji i Hafiz, i tak lupa ! I janji yang i takkan pernah couple dengan mana mana lelaki after this. But, now i dah couple kan ? You nak tahu ni semua sebab apa ? Ask yourself lahh. You yang nak i buat semua ni sebenarnya.

Im sorry, haritu i didn't answr your call aite ? I bukan taknak jawab . I nak angkat butttt i takut nanti bila i otp dengan you i sakit hati. I nak lupakan you bukannya nak sayang sayang you lagi. Furthermore, kita kawan kan sekarang i taknak lah i ssyang you macam dulu lagi. And im so sorry sebab dah mungkir janji. Sumpah you i memang teragak agak nak accept dia. But, apa yang u buat dekat i buatkan i terima dia . As long i sayangkan dia && dia pun sayangkan i. I think tak salah kan ? Hmm, even i menangis sebab tak dapat tunaikan janji i. But its okay, idontmind ni baru permulaan. I nak you tahu yang I WONT REPEAT MY SAME MISTAKE :')

Btw, imissyou imissyou imissyou HAFIZ : (( Once again, im sorry

xoxo, Dya

No comments:

Post a Comment