Wednesday, April 28, 2010

Berkurun sudah

Wahai teman teman sudah lama saya tidak mengupdate blog bukan ? Adakah teman teman semua sudah kangen bersama saya ? Oh sudah tentu ye saya juga kangen sama kalian semua :)

Hari ni saya kembali setelah berapa kurun tidak mengupdate blog ini. Sebenarnya saya pun tak tahu nak tulis apa. So better Log Out ;)


Bye , with Dya

Friday, April 9, 2010

Membebel begini tau weh ?

Yeah, today ada class cg hayati well kh -,- Hm, goodness kerja kayu nak buat sampai nak menangis sebab kayu tuu mengada and menyusahkan saya tak sukaa (!) Today tak lepak mana mana. Saya bosan. But, saya malas nak lepak. Hujan lebat melanda. Saya suka tapi tak suka sebab tak sempat angkat kain. Macam bodoh je kan ? Ibu balik marah sebab tak angkat kain. Saya palau then bercitcat di internet. Saya boring saya texting dengan fikri. Sebab saya sayang dia ♥ Eh, assalamualaikum saya kena chaww esok ada kursus math and after that i wanna meet my fikri awww, long time i didnt met you kan baby ? :)

Sunday, April 4, 2010

Blue is the color

'Blue is the color , football is a game :)"

Guys i do hate Manchester United I
CHELSEA

Again


Omg, its come again :( I had a fever back niggah . So so upset -,-

Its over

Ilhami terima kasih kerana sudi menjadi teman lelaki saya hampir sebulan -,-