Sunday, August 22, 2010

Proud to be Hidayah Shariff

Hi readers, today ada sekolah ganti and our class 3ES1 paling ramai datang. Im so proud of myself sebab datang sekolah, solat subuh, and pergi tadarus. Insaf pun kau dya. Alhamdulillah.

Yeah, Bm paper I dah dapat result which is 31/40 -.- Biasa je ni. Bila lah nak meningkat. Jealous gila tau nisa paling tinggi 35/40 dah pandai dah sekarang. Iskandar, chill kay kau punya markah pun okay bak kata kau alah okay lah daripada 17. Hihi.

Then, tiba pengetua suruh pergi dataran. Aduh, nak belajar lah (!) Turun bawah sebab dia nak gabung class cos ramai tak datang well ES one kan bagus ramai datang so takyah gabung class. Alhamdulillah. K, lpas tu naik atas balik :)

Recess time, dya puasa kan so takyah nak pergi makan/minum macam boleh -_________- Jadi kita pergi Surau tadarus. Baik kau ni rupanya. Hehe.

Cikgu Intan masuk dah means kita nak dapat paper Geo gila tak sabar doo. 11 student got A wattafak ramai gila :') Unfortunately, dya dapat berapa sayang ? 62% - C Haaaa, dah lepas ni kena betulkan balik careless tu. Kh pula dan dan je dapat result today padahal -____- kemas bilik masakan -siapa tak puasa je. Yelah korang dapat air kan. Aku goyang kaki. Haha. Dont be jealous yoo :p

Okay balik sekolah macam biasa borak dengan mimi until parents jemput. Sampai rumah, online then mata tak larat terus tidurr zZZZ yelah pukul berapa pula aku tidur semalam 320 weh. Berapa jam je tidur.

Around 5 mcm tu ikut ibu pergi Hospital, yeah paling tak suka. So tak nak cerita.

Anyway, guys today Fikri text mcm nak jumpa but i didnt reply so malas. And i saje off phone. Ye, memang i punya fav kan u macam tak tahu. Lagipun, i had a fever so malas nak keluar. Hope you understand.

Btw, Until now aku tak contact H :|

*tgk tittle kalau takda kaitan ignore je tak thu nak letak apa actuallly

okdahbye.

Saturday, August 21, 2010

Gracias Amirul Fikri :)

Malas gila nak cerita pasal benda ni, okay imma just copy the conversation between me and Fikri. Suddenly, bila paste dia memusnahkan blog ni nvm.

For short;

After 4 months ? Hmm, i've no idea i dont know what should im saying right now. The truth is, its over MAFO. Fine i'll let you go :\

Friday, August 20, 2010

Final Decision , Im sorry

Fuh, finally the trials already end -- Alhamdulillah :) Cant wait nak tunggu markah. I hope i'll get a good marks :D

Oh, what is my final decision ? Okay. This is fr you Hafiz.

First of all sorry kay, from now im not gonna text you all abt my life anymore okay. Fr short i dah tak nak contact u fr a few days. Maybe until the day u datang KL. Kay, sorry i buat decision macam takda reason. But actually ada its about that girl. I cant stand anymore Hafiz, when i heard u keluar dengan dia semalam i was fucking jealous. Then, i think i shouldnt contact you fr temporary. And this is my Final Decision. If u need me, you know where u can find me right ? Thats all. I'll be missing you :'( Tcaree. Btw, look at yr calendar what date is today. Did you miss our memories on the date ? I really miss the moment. Nahh, just forget the past. It just make me sad :\ I dont want to hurt myself dengan ingat balik semua tuu. I kan dya mana boleh sedih sedih haha. Big girls dont cry :D

Anyway people ; i really miss my old friends :( Guys, bila korang nak maafkan aku ?

LADIES, I REALLY MISS YOU
Aisha, Sarah and Ety D:


Thursday, August 19, 2010

What DATE is todayyy ?

Hafiz, remember Umi pernah send message on 20/08/2008. She's said; I hope today will be your wonderful day. And we're be together on that day, remember ? Awwwwwww :(

I miss the moment, i miss the bracelet. Unfortunately, its already missing kan ? Dekat sungai u marah gila that time. Its okay taknak cerita dah :) Hihi. I know salah i kan. Sorray

Yeah even, kita dah break up i still remember the date tahu tak ?! Hmm, I LOVE YOU HAFIZ.
Since u suka nyanyi lagu Hijau Daun- Suara Ku berharap tu kan. Td tiba i rasa nak download lagu tu haha. Terus ingat time you nyanyi kat i setiap kali kita otp kan. Ouch man, maksud dia mandalam. Jiwangss Hafiz ni haha.

"Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya'


Haha, tgk tuu proof yang i dah ada lyrics dia tau. Hfal dah pun. Sweet gila lagu tu. Haih, buat rindu je ♥♥

Guysss, Today paper Maths I And II. Paper one was really hard :\ But I like Paper II its really awesome :)

Bye readers :D

50 Ringgit - Wednesday

Hmm, Yeah i lost my 50 ringgit so sad :( As usual im always text about what im doing everyday to Hafiz.

Me; Hai, Hafiz :) Dah sihat dah. Today is my last day Cannot puasa. So i take mcnugget and mcflurry fr my lunch.Haha. Btw, i lost my 50 Ringgit just now i cant top up my cell phone im so upset :\ Plus it only duit yang i ada fr this week. Hmm, Get well soon, okay ? Good luck fr your exam. Tc <3

Him; Im still had a fever :\ I hope u will be patient with what just happen to you. Wish u all the For the exam. Tcare. Assalamualaikum.


I Really Miss Your Voice Hafiz :(

Wednesday, August 18, 2010

Science && Agama

Third day of trial :) Anyway, thanks too Fikri sebab call around 1130 last night bgtahu soalan bocor.

Okay, even dapat soalan bocor still SUSAH get it ? Agama as usual easy baby :) Haha. Btw, today last CANNOT puasa :) Alhamdulillah. Finally, boleh puasa. Okay got to go esok Maths buddy wish me luck yaa

Pmr Trial -.-

Yeah, betul dah trial dah ni. Last Monday dah start and guess what semua paper buat aku ngantuk. I dont even know why jap structured question baru tak ngantuk HAHA. I loikeee. Even, payah haa wa ckp luu. Wish me luck okay :) Boiii

Monday, August 16, 2010

Ha Alif Fa Ya Zai ; Hafiz :)

Hey, bloggers :) Fuhh, lama gila aku tak update blog en ? Sorry lah busy gila takda masa untuk blog. But now dah rasa macam nak active balik ni :0

Haha, Tgk tittle tuu. Awwwwww Last Saturday dia datang KL tau. Aww rindu gila dia sampai around 530 Then terus call. Unfortunately, aku tido. Haih, tak boleh lambat lagi ke call yang ? Nasib ibu angkat. Alololo, then petang tu terus pegi jumpa dia && bagi shirt sebab birthday haritu dia takda kat KL. Sorry designed dia agak ***** :D Kay, then kita buka sama kan Sweet Pie :) Eventhough i tak puasa i bajet puasa juga lah kan. Best dapat gedik gedik makan dengan you. Eleh, macam tak biasa sweet cuwittzz ni kan. Even, i cerewet pasal makanan tu u ignore je kan H ? U still layan i :') Aww, you always have your own ways to make me happy kan ? Hmm, lepas makan baru balik :( What kejap nyaaaaa ?! Nvm. Balik lah. I macam frust gila tak dapat ada dengan u lama terus i text Am suruh dia gerak RNK teman i tgk bola :)

Tiba tiba u text kata nak ajak tgk movie; Omgoshhh i happy gila you suruh balik i terus balik tau. Tukar baju kasi wangi macam u cakap. Its eleven thirty and you dah sampai i bgtahu ibu i keluar semua and terus turun bawah :) You tanya i , U lari ehh. Eh mana ada. Then asal nampak penat i was like ; Kalau i lambat u bising dah on time dah ni bising juga. Hish

You tanya nak pergi mana ? I kata movie lah, heh. Dalam kereta tak boleh mekak lagi kan i ? Yelah gaduh dengan you ni tak betul tu tak betul haa nasib kita dua orang je en. Haha. Sampai Mbo, I nak tgk Tekken sebab Hero dia tapi macam lambat sangat so you kata alah Salt je lah okay ? I pun belum tgk hmm, i pun kata okay lah. Tak kesah. Yeah, as usual tgk movie pun mcm tak tgk je en. *Faham faham dah :) Hihihi

Balik tuu hujan :/ Ingat nak gerak Andalus table penuh. Dah bayar parking padahal then kita lepak Dagang Avenue je sampai 330 in the morning. Kita bahan paul semua kan. So jahat :p I minum Air teh o suam kan thn suka hati you nak bahan i eh eh macam orang tua lah dia. Eeei, geramnyaaaaaaaaaaaaaaaaa (!) Suka hati je. Ingat apa haa. Pfft -.- But its okay lah mcm tak biasa bergurau ni en baru cuwitzz. Haha

Kesian you mata dah kuyu dah tuu, okay kita balik lah. Sampai rumah dah ni Then, i kata i takut nak naik sorang you hantar depan rumah eh eh. You kata yelah macam i tak biasa hantar you kan ? Aww, thanks tau time dekat tangga kemain lagi you kan. Sabar je lahh -.- You know baby i the Hindustan part. So sweet :)

Sunday its around 3 o'clock, u ajak pergi Sogo beli somethng then berbuka kat Pizza Hut en ? Hek eleh jumpa lagi. Tak bosan pun tau. Sukaaaaaaaaa sangat :) Kita berbuka dua orang meja KECIL NAK MAMPUS.Siap suruh i bawak dates lagi tu Jap lagi sampai dah memang bagi. Buat penat je bawa. Nasib baik you suruh tau. Kalau tak nak haa i bawa =.= Then kita order makanan tak boleh nak penuh lagi kan sampai main paksa habiskan makanan semua sampai nak termuntah i. Lepastu minum Espresso you tu bg tak ngantuk malam karang konon. Heh, Haram tak jadi apa i ngantuk lagi ada lah sampai kena minum Ribena haa baru FRESHHHHHHHHHH :F Whatever it is, im happy to spent my time with you Hafiz. Thanks A lot okayy :)

1030 p.m You're going back to Terengganu. So so sad :( I really hope to see you again. Tcaree, Jangan lupa i sudah tau. Haha. I You Boy

Nak apa lagi ? Story Ended :)

*I wish i can be with you FOREVER :D