Monday, August 16, 2010

Ha Alif Fa Ya Zai ; Hafiz :)

Hey, bloggers :) Fuhh, lama gila aku tak update blog en ? Sorry lah busy gila takda masa untuk blog. But now dah rasa macam nak active balik ni :0

Haha, Tgk tittle tuu. Awwwwww Last Saturday dia datang KL tau. Aww rindu gila dia sampai around 530 Then terus call. Unfortunately, aku tido. Haih, tak boleh lambat lagi ke call yang ? Nasib ibu angkat. Alololo, then petang tu terus pegi jumpa dia && bagi shirt sebab birthday haritu dia takda kat KL. Sorry designed dia agak ***** :D Kay, then kita buka sama kan Sweet Pie :) Eventhough i tak puasa i bajet puasa juga lah kan. Best dapat gedik gedik makan dengan you. Eleh, macam tak biasa sweet cuwittzz ni kan. Even, i cerewet pasal makanan tu u ignore je kan H ? U still layan i :') Aww, you always have your own ways to make me happy kan ? Hmm, lepas makan baru balik :( What kejap nyaaaaa ?! Nvm. Balik lah. I macam frust gila tak dapat ada dengan u lama terus i text Am suruh dia gerak RNK teman i tgk bola :)

Tiba tiba u text kata nak ajak tgk movie; Omgoshhh i happy gila you suruh balik i terus balik tau. Tukar baju kasi wangi macam u cakap. Its eleven thirty and you dah sampai i bgtahu ibu i keluar semua and terus turun bawah :) You tanya i , U lari ehh. Eh mana ada. Then asal nampak penat i was like ; Kalau i lambat u bising dah on time dah ni bising juga. Hish

You tanya nak pergi mana ? I kata movie lah, heh. Dalam kereta tak boleh mekak lagi kan i ? Yelah gaduh dengan you ni tak betul tu tak betul haa nasib kita dua orang je en. Haha. Sampai Mbo, I nak tgk Tekken sebab Hero dia tapi macam lambat sangat so you kata alah Salt je lah okay ? I pun belum tgk hmm, i pun kata okay lah. Tak kesah. Yeah, as usual tgk movie pun mcm tak tgk je en. *Faham faham dah :) Hihihi

Balik tuu hujan :/ Ingat nak gerak Andalus table penuh. Dah bayar parking padahal then kita lepak Dagang Avenue je sampai 330 in the morning. Kita bahan paul semua kan. So jahat :p I minum Air teh o suam kan thn suka hati you nak bahan i eh eh macam orang tua lah dia. Eeei, geramnyaaaaaaaaaaaaaaaaa (!) Suka hati je. Ingat apa haa. Pfft -.- But its okay lah mcm tak biasa bergurau ni en baru cuwitzz. Haha

Kesian you mata dah kuyu dah tuu, okay kita balik lah. Sampai rumah dah ni Then, i kata i takut nak naik sorang you hantar depan rumah eh eh. You kata yelah macam i tak biasa hantar you kan ? Aww, thanks tau time dekat tangga kemain lagi you kan. Sabar je lahh -.- You know baby i the Hindustan part. So sweet :)

Sunday its around 3 o'clock, u ajak pergi Sogo beli somethng then berbuka kat Pizza Hut en ? Hek eleh jumpa lagi. Tak bosan pun tau. Sukaaaaaaaaa sangat :) Kita berbuka dua orang meja KECIL NAK MAMPUS.Siap suruh i bawak dates lagi tu Jap lagi sampai dah memang bagi. Buat penat je bawa. Nasib baik you suruh tau. Kalau tak nak haa i bawa =.= Then kita order makanan tak boleh nak penuh lagi kan sampai main paksa habiskan makanan semua sampai nak termuntah i. Lepastu minum Espresso you tu bg tak ngantuk malam karang konon. Heh, Haram tak jadi apa i ngantuk lagi ada lah sampai kena minum Ribena haa baru FRESHHHHHHHHHH :F Whatever it is, im happy to spent my time with you Hafiz. Thanks A lot okayy :)

1030 p.m You're going back to Terengganu. So so sad :( I really hope to see you again. Tcaree, Jangan lupa i sudah tau. Haha. I You Boy

Nak apa lagi ? Story Ended :)

*I wish i can be with you FOREVER :D

No comments:

Post a Comment