Sunday, August 22, 2010

Proud to be Hidayah Shariff

Hi readers, today ada sekolah ganti and our class 3ES1 paling ramai datang. Im so proud of myself sebab datang sekolah, solat subuh, and pergi tadarus. Insaf pun kau dya. Alhamdulillah.

Yeah, Bm paper I dah dapat result which is 31/40 -.- Biasa je ni. Bila lah nak meningkat. Jealous gila tau nisa paling tinggi 35/40 dah pandai dah sekarang. Iskandar, chill kay kau punya markah pun okay bak kata kau alah okay lah daripada 17. Hihi.

Then, tiba pengetua suruh pergi dataran. Aduh, nak belajar lah (!) Turun bawah sebab dia nak gabung class cos ramai tak datang well ES one kan bagus ramai datang so takyah gabung class. Alhamdulillah. K, lpas tu naik atas balik :)

Recess time, dya puasa kan so takyah nak pergi makan/minum macam boleh -_________- Jadi kita pergi Surau tadarus. Baik kau ni rupanya. Hehe.

Cikgu Intan masuk dah means kita nak dapat paper Geo gila tak sabar doo. 11 student got A wattafak ramai gila :') Unfortunately, dya dapat berapa sayang ? 62% - C Haaaa, dah lepas ni kena betulkan balik careless tu. Kh pula dan dan je dapat result today padahal -____- kemas bilik masakan -siapa tak puasa je. Yelah korang dapat air kan. Aku goyang kaki. Haha. Dont be jealous yoo :p

Okay balik sekolah macam biasa borak dengan mimi until parents jemput. Sampai rumah, online then mata tak larat terus tidurr zZZZ yelah pukul berapa pula aku tidur semalam 320 weh. Berapa jam je tidur.

Around 5 mcm tu ikut ibu pergi Hospital, yeah paling tak suka. So tak nak cerita.

Anyway, guys today Fikri text mcm nak jumpa but i didnt reply so malas. And i saje off phone. Ye, memang i punya fav kan u macam tak tahu. Lagipun, i had a fever so malas nak keluar. Hope you understand.

Btw, Until now aku tak contact H :|

*tgk tittle kalau takda kaitan ignore je tak thu nak letak apa actuallly

okdahbye.

No comments:

Post a Comment