Thursday, September 30, 2010

Facebook friendlist

Yeahhhh, it almost 2 thousand guysss. Haaa, macam semua aku kenal kan so start malam semalam dah delete sikit sikit dah bukan apa kalau tak penting or sekadar add tapi tak tegur buat apa ? PFFT. Better takyah buat semak friendlist jee. So siapa yang Dya delete tu sorry kayy. I've my own reason why i go to yr profile and click the 'remove; button.

*After this only mutual friends which more than 100 will be approved :) Thanks

Sunday, September 26, 2010

Sneak out

Shhhhhh, diam je kayyy ibu im sorry sebab tipu ibu kononnya belum tidur sebab bergayut kaan ? Padahal ? Dya baru balik. Sorry kayy. But i cant promise you that i wont repeat my same mistake. Because nanti kalau tak pegang janji DOSA. Kann ? But i'll try. Ibu,hope you know that I'll always love you. Once again sorry :\

*Hopefully my beloved ibu not gonna read this. Because i can imagine whats her reaction when she read this entry. Errrrr. Hehe ;D

Friday, September 24, 2010

Baby Eminem





Hope you know that i love him, Gina Sue remember ? Dya selalu mention nak kahwin dengan dia lah apa lah. Nak tahu kenapa ? Jatuh cinta bahh dengan diaaa

Thursday, September 23, 2010

Berapa hari ?

Kau tak datang berapa hari sekolah Dya ? Eleh lek ah baru 3 hari lek kepala hotak kau. Hahahaha

Dear school, teachers && classmates,
What day is tomorrow ? Thursday. Good :) Pandai korang ni. Lekk je kayy dya datang sekolah jumpa korang I MISS MAKCIK KANTIN punya masakan :)

*Macam bodoh en ? Pergi mampus lah Aku punya blog.

Aiman ;)

Girlsssssssssssss, nahh this is Aiman ? Comel en. Memang lah. Aiman single takk ? *Tanya dia lerr.Aiman memang comel tapi kuat touching. Memang senang nak pujuk sebenarnya kan. Its okaylah dah perangai macam tu nak buat camne en ? Tapi takpa, i still sayang you Aiman :) Hehe.


*Btw, N tu siapa ? -.-

Tuesday, September 21, 2010

UPSR

Goodluck to MISHA CHYWAWA :D

Lost contact

YEAH THANKYOU !!!

Monday, September 13, 2010

Last day :\

10 o'clock in the morning you're calling me right greatest ex ? Ajak i tgk moviee and bagi my phone balik :) Sukanyaaa you dah balik KL. Pergh lama jugaa kan nak tunggu you datng sini, 2 hari -.-

Kay kita tengok cerita apa tadi Resident Evil Afterlife :) Best kan muka dia yang cacat tu buat i takut hha. Nasib ada you takda lah takut sangat. Hihihihi. Miang dayah ni :p Ahha biarlah kan, bukan dengan siapa pun. Eh eh, today you dah balik sana after Spm baru datang sini Ya Allah rindunyaaa i nanti dekat you en :\ Tapi takpa i sanggup tunggu After Spm pun. Dh lah lepas ni tak contact kan sebab dua dua nak concentrate on study. Lagilah rinduuu :\

Tcaree yeah sayang, remember i'll always love you :D Jangan lupa i tau :)

Saturday, September 11, 2010

2nd day Of Eid

1.Tidur sepanjang hari until 6p.m
2.Ayah datang rumah pun tak sedar. Sorry ayah :\
3.Tak makan tak minum until 8 p.m *macam puasa pulak dah -/-
4.Complete set of fever , flu cough and feel dizzy
5.Paling BEST Period pain

*Yeah still sick i wanna eat rendang lemang and ketupat but i cant eat much because i dont have selera at all :\

Handphone

Mana phone ? Oh dekat jap bila dia nak bagi kata harini tapi busy hari ni pergi jb pulak ?
How come nanti cane nak bg lagi, Hmm

*Is calling :)(:

A: You katne ?
B: Nak gerak johore dah ni, haha
A:Phone cane ?
B: K i baling u sambut
A: Kepala hutakss you
B:Hahahhahaha. You nak contact siapa?
A:Err, nenek
B:Nanti i send number dia
A:Aduhhhhhhhhhhhhhhhhhh
B:Alah lek lah nanti i bagi kayyyy :)
A:Haa yelahhhhh

*blah blah blah blah blah then byeeeeeeeeeeeee :D

Heh nasib baik aku call kalau tak taktahu pun perkara sebenar. Tulah you suka sangat buat surprised merapu. Grr. Tak kesah ah cepat balik rindu nak jumpa :P

Kbye ;D

Friday, September 10, 2010

Good

Yeah finally you reply my text kan ? Good :) Sory cos fikir lain pasal you doo And thanks because remove semua perasaan buruk i ni. I ♥♥♥ chuu more than you know xxxx

Okay semua orang tahu this Eid is fuckin bored -.- Fuck, sama je macam tak raya (Y)

$$$$$$ Duit raya ? Oh ada lh juga dari takda en. Btw, im glad to see you papa. Even mama takda dengan kita im still bersyukur that you're still with me. For shoo im glad because i still have you ibu and ayah who is always LOVEEEEEE me kaaaan ? Hahaha, sayang ibu ayah && papa.

Mama, selamat hari raya :) Dah berapa tahun mama takda kan since 2005. Dayah rindu sangat dekat mama. Mama kat sana okay kan ? Dayah pun okay kat sini dengan papa && ibu harini dayah tak jumpa ayah lagi sebab ayah pergi rumah kakak. Maaa, datang lah dalam mimpi dayah lagi macam dulu dayah rindu sangat kalau dulu selalu dapat duduk atas riba mama. Sekarang ? Hmm, may Allah bless yr soul. I LOVE YOU && MISS YOU SO MUCH. Tcaree okay ? Al-Fatihah ;\

Aidilfitri'10

Happy Eid Mubarak readerssssss, Have a great raya (:

*Until now you still didnt relpy my text or even call me. Datang rumah i pun tak ? Pfft. I tak tahu apa masalah you or apa salah i tiba tiba you jadi camni. Yeah memang suka hari baik bulan baik orang buat macam ni ! I told you yeah, jangan buat i benci you. Because you know that you the only guy who can steal my heart. I
you can you please text/call me ASAP. I risau ni sebenarnya :\ And yeah tak sabar nak jumpa youuuuuuu. Datang lah rumah i cepat ye. Make me feel better, and remove semua benda yang i fikir pasal u tadi. Please im beggin you :(

Malam Raya

Omgod like seriously i wanna tell you apa yang dah jadi it was fuckin scary marrey to tell you D:

Thursday, September 9, 2010

Thank You

Yooo readers im so tired right now fo sho i just got back from pavillion with ----- I had alot of fun with h--. Dont ask me why i dont wanna let you know who is her/him. I met miraa ahmad fadzil there it was soo suprising me because baru je aku chat dengan dia semalam talk about lama tak jumpa semua now dah jumpa omgodddddd :) Our wish became true kan baby :D Oh yeah Dya gtg,

Meh sini jap

Tolong kakak boleh ? Tolong tukar cadar katil tuu ponat ni haa cek tak tdo dari semalam ni noooo.

Babi sumpah aku merapu meraban dah BYE

Hebak hebak -,-'

Yeayyy, tak tidur dari semalam. Kawe tahu kawe hebakkk. Pfft

*Ngantuk padahal babi. Layu aku ni haaa :\

Airyooooo :D

Im so happy right now yeah just got back from Kuala Lumpur with Him. Thanks a lot man, fr accompany-ing me tonight :D As you know i would love to spent my time with you. Even kita keep argue/gaduh pasal benda tu its alright :) Alah kita gaduh kejap boleh settle. Hahahaha. Kannn ? Yess paling best tadi pusing satu KL siap sesat dengan Jam masyaallah kenangan terindah wa cakap lu bradah. Dah malas nak type panjang the most important thing is i happy keluar dengan you big bradahh love you moree than you know. See you tomorrow. Eh keluar lagi ? Hahahaha. Biasaaaaaaaaaaa ♥♥♥

Thursday, September 2, 2010

Hahehiho

Waddhup readers, its been a while i didnt update my blog yeah kinda busy :) Eid will come soon, cant wait fr duit raya. I reallly hope i can get a lot of duit raya fr this year :D hahaha.

Yeah, im not going to school today because bangun lambat. Ahahaha, normal excuse :p

K, last night as usual i was otp with H. We argue abt small thing which is doesnt important at all. Hihi. And he said that we both like ANJING AND BABI. Cos hari hari gaduh -.-

Daaa, My english was bad? i know :)