Friday, September 10, 2010

Good

Yeah finally you reply my text kan ? Good :) Sory cos fikir lain pasal you doo And thanks because remove semua perasaan buruk i ni. I ♥♥♥ chuu more than you know xxxx

Okay semua orang tahu this Eid is fuckin bored -.- Fuck, sama je macam tak raya (Y)

$$$$$$ Duit raya ? Oh ada lh juga dari takda en. Btw, im glad to see you papa. Even mama takda dengan kita im still bersyukur that you're still with me. For shoo im glad because i still have you ibu and ayah who is always LOVEEEEEE me kaaaan ? Hahaha, sayang ibu ayah && papa.

Mama, selamat hari raya :) Dah berapa tahun mama takda kan since 2005. Dayah rindu sangat dekat mama. Mama kat sana okay kan ? Dayah pun okay kat sini dengan papa && ibu harini dayah tak jumpa ayah lagi sebab ayah pergi rumah kakak. Maaa, datang lah dalam mimpi dayah lagi macam dulu dayah rindu sangat kalau dulu selalu dapat duduk atas riba mama. Sekarang ? Hmm, may Allah bless yr soul. I LOVE YOU && MISS YOU SO MUCH. Tcaree okay ? Al-Fatihah ;\

No comments:

Post a Comment