Saturday, September 11, 2010

Handphone

Mana phone ? Oh dekat jap bila dia nak bagi kata harini tapi busy hari ni pergi jb pulak ?
How come nanti cane nak bg lagi, Hmm

*Is calling :)(:

A: You katne ?
B: Nak gerak johore dah ni, haha
A:Phone cane ?
B: K i baling u sambut
A: Kepala hutakss you
B:Hahahhahaha. You nak contact siapa?
A:Err, nenek
B:Nanti i send number dia
A:Aduhhhhhhhhhhhhhhhhhh
B:Alah lek lah nanti i bagi kayyyy :)
A:Haa yelahhhhh

*blah blah blah blah blah then byeeeeeeeeeeeee :D

Heh nasib baik aku call kalau tak taktahu pun perkara sebenar. Tulah you suka sangat buat surprised merapu. Grr. Tak kesah ah cepat balik rindu nak jumpa :P

Kbye ;D

No comments:

Post a Comment