Monday, September 13, 2010

Last day :\

10 o'clock in the morning you're calling me right greatest ex ? Ajak i tgk moviee and bagi my phone balik :) Sukanyaaa you dah balik KL. Pergh lama jugaa kan nak tunggu you datng sini, 2 hari -.-

Kay kita tengok cerita apa tadi Resident Evil Afterlife :) Best kan muka dia yang cacat tu buat i takut hha. Nasib ada you takda lah takut sangat. Hihihihi. Miang dayah ni :p Ahha biarlah kan, bukan dengan siapa pun. Eh eh, today you dah balik sana after Spm baru datang sini Ya Allah rindunyaaa i nanti dekat you en :\ Tapi takpa i sanggup tunggu After Spm pun. Dh lah lepas ni tak contact kan sebab dua dua nak concentrate on study. Lagilah rinduuu :\

Tcaree yeah sayang, remember i'll always love you :D Jangan lupa i tau :)

No comments:

Post a Comment