Friday, October 29, 2010

Hey ♥

Thank god i found you baby, i love you and ill always love you. Wherever i go, i will always carry you in my heart :) Ill never let you go my honeyboo. Janji punya tak tipu pun tau. Hihihi.

Hey there, Im farish's :) Nice to meet you
*Poyo sangat kau ni Dya, haha. KESAH :P

Sunday, October 24, 2010

I'm Sorry

Yeah sorry Hafiz, i kena masukkan you juga kat dalam blog i for the LAST time. And Yana if you baca ni you jangan marah okay ? Promise me yang you takkan marah Hafiz pun.

Semalam you decide nak Lost contact dengan i kan ? And buat julung kalinya i kata okayy. I tahu i dah lain sekarang sebab i dah ada dia. Maybe, betul kot kata orang buat apa i nak ingat you dah you're just kisah silam i. Sorry juga kalau i dah ignore you semua skrg. I bukan apa. I dah malas nak contact apa semua dah dengan you. You nak sangatkan lost contact rajin sangat kenakan i dengan words LOST CONTACT tuu ? Okay fine. Now, i dah ready sooo pergilah mana you nak pergi i just dont care. I sayang you tapi you tak pernah nak appreciate i. Please lah Hafiz buang ego u tu boleh ? Jaga persaan orang lain macam mana i jaga perasaan you. You sendiri tahu yang i ni banyak sabar dengan you faham situation u selalu jadi tempat you mengadu kan ? Kenapa you tak boleh balas apa yang i buat kat you selama ni ? I bukan nak apa pun Hafiz i just nak u Appriciate I Fham ? Jangan bagi i hope. I tak suka. Maybe u tak perasan yang u byk bagi i hope. Buat i sabar tunggu you semuaaaaaaaaa ! Ni semua maybe bukan salah you sorang i pun kan ? Tah i tak kesah lah. Okay, from now on you dah ada life sendiri tanpa i :) Tcaree Hafiz, i'll always love you like i used to. I just cant be like the old DYA. Hope you understand.



*This is dedicate to Yana;
I'm sorry sebab i tak boleh lupa Hafiz at all. I hope you understand i dengan dia punya relationship lama and he is my first love. I rasa kalau i tak explain pun you dah tahu kan.
I type semua ni bukan sebab nak sakitkan hati sesiapa i just nak bagitahu apa yang i tak boleh bgtahu kt dia depan depan. Hmm, i rasa dah takda benda dah i nak cakap. Just take care yourself and jangan tinggalkan Hafiz. Assalamualaikum

Baby love

Tak tahu kenapa harini macam rinduu sangat dekat diaaa tuu :( Sampai rasa nak menangis tahu tak. Honeyy, i rindu you sangat sangat !

I MISS YOU MUHD AMERUL FARISH, I MISS YOU LIKE DEATH :(


Your lover,
Dya

Friday, October 15, 2010

Future Boyfriend

Wah wah, seronok pulaaa tgk kawan kawan semua berbahagia ada bf kan ? bercinta sweet kiut miut semua ni. Heh cek pun ingat nak jugaaa lah en. Like seriouslyyy ? Dya nak bf. Fewittttt. Pmr dah habis soo kena cari sorang lah. Tapi kalau yang jenis nak kenal berapa hari direct couple tu sorry morrayyyy. I tell you okayy dude, dya susah gilaaaa nak fall in love i prefer to know each otherr first ----> geting closed then couple. I know it takes time kan macam lamaaa gilaaa. But, kalau you guys sayang i ? Tak salah tunggu lama bcs im not gonna dissapoint youuu. Yeah come here baby :) I need someone likee you, you, youuuuu !

I dont understand

Malas nak intro intro. Straight to the point cannn ? Yeahhh ! Haa kay camni duluu cam ramai lahh kan JEJAKA JEJAKA yang sweettalker habis ni. Ckap sayang lah rindu berbagai semua. Nowww ? Fullamakk mula mula AF. Seee now dia pun dah berpunyaaaa terbaikkk kan ? Sebenarnya tak kesah pun. Lepas tu si Q, konon nak break dah tak boleh go on dengan gf semuaa. But tadi aku bukaaa gf diaaa punya blog macam bahagiaaaaa je PFFT. Paling terbaruu, my menara condong niiii, dah ada girlfieeeee. Fuyooooooo, semua nak megayat je lebihh.

SAYANG SAYANG SEMUA SORRY KAY I MACAM BAGI KORANG HOPE LAMA SANGAT, I INGAT KORANG NI BAGUS BERSABAR SEMUA PADAHAL SWEETTALKER JEE. HEH, TAK KESAH LAH SEMOGA BERBAHAGIAA SEMUANYAAA :)

Tuesday, October 12, 2010

Her

Hi gina, hope-ing that u read this.

Sorry fr all my wrong doings towards you. Kay and thankyou so much lah untuk semuaa kayy ?
I taktahu dah macma mana nak explain dengan you pasal benda tu. I try nak cakap dengan you. But,, you sendiri tahu macma mana you buat i. Hmm, whatever it is sorry. Sorry juga sebab i lepak dengan Hasix and Hafiezz err, yeah IKA FAZEERA. IM SORRY. Hmm, tanya je dorang apa yang i cakap semua mesti berkaitan dengan you. I takda niat nak rampas dia ke apa kay ? He's YOURS !
Pasal phone tuu dia yang rampas :\ Demi Allah i dah usaha sedaya upaya untuk simpan phone tuu. I memang tak sedar time Hasix amek phone tu. Hope u understand. Believe me Gina, i takda niat pun nak buat you marah i sampai macam ni. Sumpah kalau i tahu semua ni jadi i tak datang party youu.

Lastlyy, if you tak suka i or taknak kawan lagi dengan i. FINE. Its your choice. I tak boleh buat apa. But pleasee, simpan the shades yang i bagi dekat you. Tcaree yaa Gina Allyna. Again sorry and thankyouu so much sebab maafkan I.

Sunday, October 10, 2010

Good news

Yeahhh actually yang sejarah tu salah kira aku lulus lah derr. Alhamdulillah :)

Saturday, October 9, 2010

Mungkin ujian dari Allah

Ya Allah, im crying right now :( Dya baru lepas check Sejarah. And i think im FAILED IM F U C K I N G stressed right now. I really hope gred turun. Amin. Dya taknak Failed :(

Maher Zain - For The Rest Of My Life with Lyrics



Dya's Favourite Song :)

PMR

Err, finally bertemu juga kita. Yeah baru updat blog well broadvand baru dapat derr. Ni semua PMR tu punya pasal. Nahh taknak cakap apa dah yang penting semua boleh jawab excep the killers Sejarah And Science. Yang tuu kira Tawakall.

Esok Gina punya BD partayyy, so kena datang. Eh nak chat dengan TOM tuu BYEEE