Tuesday, October 12, 2010

Her

Hi gina, hope-ing that u read this.

Sorry fr all my wrong doings towards you. Kay and thankyou so much lah untuk semuaa kayy ?
I taktahu dah macma mana nak explain dengan you pasal benda tu. I try nak cakap dengan you. But,, you sendiri tahu macma mana you buat i. Hmm, whatever it is sorry. Sorry juga sebab i lepak dengan Hasix and Hafiezz err, yeah IKA FAZEERA. IM SORRY. Hmm, tanya je dorang apa yang i cakap semua mesti berkaitan dengan you. I takda niat nak rampas dia ke apa kay ? He's YOURS !
Pasal phone tuu dia yang rampas :\ Demi Allah i dah usaha sedaya upaya untuk simpan phone tuu. I memang tak sedar time Hasix amek phone tu. Hope u understand. Believe me Gina, i takda niat pun nak buat you marah i sampai macam ni. Sumpah kalau i tahu semua ni jadi i tak datang party youu.

Lastlyy, if you tak suka i or taknak kawan lagi dengan i. FINE. Its your choice. I tak boleh buat apa. But pleasee, simpan the shades yang i bagi dekat you. Tcaree yaa Gina Allyna. Again sorry and thankyouu so much sebab maafkan I.

No comments:

Post a Comment