Sunday, October 24, 2010

I'm Sorry

Yeah sorry Hafiz, i kena masukkan you juga kat dalam blog i for the LAST time. And Yana if you baca ni you jangan marah okay ? Promise me yang you takkan marah Hafiz pun.

Semalam you decide nak Lost contact dengan i kan ? And buat julung kalinya i kata okayy. I tahu i dah lain sekarang sebab i dah ada dia. Maybe, betul kot kata orang buat apa i nak ingat you dah you're just kisah silam i. Sorry juga kalau i dah ignore you semua skrg. I bukan apa. I dah malas nak contact apa semua dah dengan you. You nak sangatkan lost contact rajin sangat kenakan i dengan words LOST CONTACT tuu ? Okay fine. Now, i dah ready sooo pergilah mana you nak pergi i just dont care. I sayang you tapi you tak pernah nak appreciate i. Please lah Hafiz buang ego u tu boleh ? Jaga persaan orang lain macam mana i jaga perasaan you. You sendiri tahu yang i ni banyak sabar dengan you faham situation u selalu jadi tempat you mengadu kan ? Kenapa you tak boleh balas apa yang i buat kat you selama ni ? I bukan nak apa pun Hafiz i just nak u Appriciate I Fham ? Jangan bagi i hope. I tak suka. Maybe u tak perasan yang u byk bagi i hope. Buat i sabar tunggu you semuaaaaaaaaa ! Ni semua maybe bukan salah you sorang i pun kan ? Tah i tak kesah lah. Okay, from now on you dah ada life sendiri tanpa i :) Tcaree Hafiz, i'll always love you like i used to. I just cant be like the old DYA. Hope you understand.



*This is dedicate to Yana;
I'm sorry sebab i tak boleh lupa Hafiz at all. I hope you understand i dengan dia punya relationship lama and he is my first love. I rasa kalau i tak explain pun you dah tahu kan.
I type semua ni bukan sebab nak sakitkan hati sesiapa i just nak bagitahu apa yang i tak boleh bgtahu kt dia depan depan. Hmm, i rasa dah takda benda dah i nak cakap. Just take care yourself and jangan tinggalkan Hafiz. Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment