Saturday, January 29, 2011

Dulu kemain. Sekarang ? Hm

Dulu: You selalu kata u taknak hilang i, You takut sangat hilang i kalau boleh you nak bgtahu i hari hari yang you taknak hilang i. You pernah mimpi i tinggal u. You takut sangat kan? Siap text i bgtahu yang you taknak hilang i. Bila gaduh, u selalu try nak fixed this relationship balik. You yang selalu tunjuk effort lebih dari i. You selalu cakap, no matter what happens you nak jaga relationship kita baik baik. Bukan tu je k, you selalu yakin kan i yang you ada i sorang je i sorang juga lah yang you sayang. You kata you sayang i sampai bila bila. Yeah konon F-O-R-V-E-R. Banyak benda you janji dengan i, banyak sangat. I hold yr promise sampai sekarang.





Sekarang: Bukan you yang hilang i. Tapi, i yang hilang you. You sendiri tinggal i. Mana ada takut kan ? Ilek je i tengok. Hm, good for you :) Gaduh pun haritu you diam je. Mana ada tunjuk effort nak fixed dah. Semua janji pun dah tinggal janji. Well, melayu tetap melayu.





You, i tahu salah i benda ni semua jadi. I tahu, tapi kenapa you kena changed. I dah pernah kata kan jangan buat janji. Tengok sekarang? I dah percaya dah semua janji janji you tu, pdahal u dah lupa semua tu. Kenapa buat i mcm ni ? Ingat lagi masa first date kita ? I bgthu you i want serious relationship. Then, you kata you tak pernah sayang orang mcm mana u sayang i. Banyak benda you ubah sebab i. And i was like ? Ye ye ah. Ayat pancing je. Tapi, you buat i percaya semua tu at last i percaya juga :) Ingat lagi time i cakap dekat you i tak boleh sayang you 100% you down sangat time tu. Tapi you still tunjuk effort kat i yang you nak buat i sayang you mcm mana you sayang i. And finally, u dapat apa yang you nak. Before this banyak benda kita gaduh. Ada salah you ada salah i. Satu je i nak u ingat pernah tak i biarkan you tanggung apa apa sorang sorang ? TAK kan. Even benda tu salah you. You minta maaf i bg you chance lagi. I lupa je apa yang jadi. I sumpah, i tak penah tipu apa yang i cakap dekat you. Sampai sekarang janji janji yang i bgtahu tu still alive. You yang taknak bg i chance nak betulkan semua ni balik. You pernah cakap. Yang sejahat jahat DIA tu. Dia still stick dengan you. And you kata i teruk sebab i keluar dengan dia. I keluar je. I tak buat apa apa pun. I ada sebab sendiri kenapa i buat semua tu. U taktahu situation i. I tak pernah lupa you. Tapi, sekarang ni i tahu i bukan apa apa untuk you. You dah lupa i dah pun. Sebab you nak E tu balik. Ye i dah tahu dah semua. And sorry, i still belum give up nak fixed semua ni.





Dedicated to *you know who you are.

No comments:

Post a Comment